Made to measure

 – Costumul perfect pe măsurile tale –

Folosim doar materiale naturale 100%

Indiferent că vorbim de lână, cașmir, mătase sau alte țesături, putem să garantăm calitatea materialelor pe care le folosim. Vino și descoperă cele peste 3000 de țesături din care poți să alegi.

Lucrăm doar cu cei mai buni furnizori din lume

Pentru a asigura și garanta standarde înalte de calitate pentru produsele noastre, am ales să folosim doar țesături din Anglia și Italia – ele fiind considerate cele mai bune din lume.

Garantăm calitatea până în cele mai mici detalii

De la ținuta propriu-zisă, până la accesorii și detalii. Avem disponibile inclusiv produse de lux realizate din materiale rare precum nasturi din corn, corozo (nucă de cocos ) sau MOP (sidef de perlă).

Peste 10 ani de experiență și 20 000 de clienți mulțumiți

Fii pregătit pentru evenimentele importante din viața ta.
Pentru informații și stabilirea unei întâlniri, contactează-ne telefonic sau prin e-mail.

   0751 657 596

  office@ganza.ro

 Peste 10 ani de experiență și 20 000 de clienți mulțumiți

Costumele made-to-measure sunt o alternativă perfectă pentru bărbații stilați care își doresc un produs superior calitativ care să le vină „ca turnat“.

Acestea (costumele) se realizează exclusiv la comandă și sunt ușor personalizabile în funcție de gusturile fiecărui client. Mai mult de atât, o astfel de ținută nu doar că este efectiv croită după măsurile tale, ci este și adaptată în funcție de stilul tău și de evenimentul pentru care se realizează.

Astfel, un costum made-to-measure îți va asigura tot timpul o prezență elegantă și masculină, dar va avea grijă să estompeze eventualele mici imperfecțiuni fizice și să te pună în evidență.

Ce alte tipuri de costume există?

Pe lângă costumele made-to-measure, pe piață se regăsesc diferite alternative care sunt, după caz, mai mult sau puțin accesibile sau recomandate.

Astfel, amintim de alte două tipuri de costume despre care vom vorbi în continuare pentru ca tu să înțelegi cât mai bine diferența dintre acestea:

• Bespoke

• Ready to wear

 

Care e diferența între acestea?

Ready to wear

Costumele ready-to-wear sunt cel mai des întâlnite tipuri de costume, fiind disponibile direct în orice magazin la raft.

Spre deosebire de made-to-measure și bespoke, costumele ready-to-wear sunt standard, le porți exact așa cum le cumperi, indiferent dacă acestea se potrivesc sau nu măsurătorilor tale sau evenimentului la care urmează să participi.

Un alt dezavataj major al acestora constă în materialul din care sunt realizate și modul în care sunt cusute. Chiar dacă inițial prețul unui astfel de costum este mai mic, în timp – și uneori chiar după prima purtare sau spălare – apar semne de uzură sau creează un disconfort major la purtare.

Bespoke

Costumele de tip bespoke sunt varianta cea mai scumpă a unui costum, acestea fiind realizate în întregime bucată cu bucată pentru purtătorul său.

Din păcate, astfel de servicii sunt foarte rare nu doar din cauza costurilor mari, ci și din cauza timpului de producție care este adesea de câteva luni.

După cum observi, ambele varinate prezentate mai sus au atât avataje, cât și dezavantaje clare.

Acum că ai la cunoștință ambele variante, probabil că ți-ai dat deja seama de ce costumele made-to-measure sunt una dintre cele mai căutate alternative la cele prezentate anterior.

Cum decurge crearea unui costum made-to-measure

Alegem țesătura potrivită în funcție de eveniment

Și nu doar, ci și în funcție de personalitatea și preferințele tale. Cei peste 10 ani de experiență în domeniu ne vor ajuta să te îndrumăm spre cea mai bună alegere pentru tine astfel încât look-ul final să fie unul impecabil.

Are loc probarea costumului etalon sau gabaritul

Odată îmbrăcat cu acesta, noi ne vom ocupa să măsurăm toate alterațiile corpului tău, astfel încât costumul final să fie perfect pentru tine. Vom măsura la milimetru și vom nota fiecare detaliu pentru a ne asigura că totul iese așa cum îți dorești.

Alegem detaliile care te pun cel mai bine în evidență

Cataloagele noastre cuprind peste 3 000 de țesături și culori, dar și zeci de variații pentru forma și mărimea reverului, tipul de buzunare, nasturii sau căptușala. Nu trebuie să te sperii. Noi te vom ghida în alegerea celor mai bune variante pentru tine.

Se lansează comanda și urmează prima probă

Odată detaliile stabilite, se va achita un avans de 50% din valoarea comenzii, iar în termen de 15 zile  lucrătoare costumul tău ajunge în show-room la noi. Urmează cea de-a doua probă pentru eventualele ajustări pe care le vom face la croitorul nostru de pe o zi pe alta.

IMPORTANT! 

Dacă evenimentul tău necesită o garderobă mai urgentă, noi te vom putea jauta în continuare. Astfel, ai posibilitatea pentru a opta pentru un termen de execuție de 10 sau 5 zile lucrătoare contra unei taxe de urgență.

   Programează o întâlnire cu noi

Avatanjele unui costum made to measure

  Este special croit pentru tine, deci îți va veni impecabil. Un un astefel de costum este special realizat pentru a ascunde orice posibilă imperfecțiune și pentru a-ți pune în valoare trăsăturile.

  Va rezista mult în timp. Un costum made-to-measure realizat la noi este croit din materiale de înaltă calitate care se comportă impecabil în timp. Fibrele naturale precum lâna, cașmirul, inul sau bumbacul asigură un confort sporit și o durabilitate mult mai mare în timp.

  Este personalizat pentru tine. Țesăturile, culorile și stilul sunt special alese în funcție de preferințele tale și de evenimentul pentru care este creat. Astfel, originalitatea și unicitatea vor fi două dintre cele mai importante atribute care te vor scoate în evidență într-un costum made-to-measure.

Programează o întâlnire cu noi

   0751 657 596

Bonus

Consiliere vestimentară

Realizarea unui costum made-to-measure nu este doar despre câteva cusături,
ci este o întreagă experiență pe care trebuie să o înveți pas cu pas.

■ Cum alegi costumul

Orice costum made-to-measure se realizează pentru un eveniment specific, cele mai populare fiind cele business, ceremonie sau casual.

În funcție de acest aspect, există anumite reguli de care se va ține cont pentru crearea adecvată a costumului.

Nu te speria: noi vom fi pregătiți cu sfaturi de specialitate pentru ca rezultatul final să fie atât potrivit pentru tine, cât și în standardele impuse de evenimentul pentru care te pregătești.

■ Cum alegi materialul

Alegerea materialului potrivit pentru o ținută se realizează în urma unei analize detaliate a mai multor factori.

Materialul ales trebuie să fie potrivit și în concordanță cu evenimentul pentru care se creează costumul, dar și să țină cont de factori externi precum anotimpul, temperatura și fizionomia clientului.

Astfel, țesăturile vor varia nu doar din punct de vedere cromatic, dar și din cel al densității materialului ales.

■ Cu sau fără vestă?

Cu toate că poate în ultimii ani nu a fost extrem de populară, vesta este o pieasă vestimentară ce denotă o eleganță masculină desăvârșită.

Alegerea unui astfel de element este opțională și rămâne după bunul plac al fiecăruia, cu o singură mențiune:

vesta a fost și va rămâne o alegere inspirată despre care nu poți spune că se demodează.

■ Papion sau cravată?

Știm că s-ar putea să pară o întrebare mult prea des întâlnită, însă noi o primit aproape de fiecare dată, așa că o să vă spunem secretul.

Ținuta aleasă dictează alegerea finală.

Papionul este un accesoriu galant ce se recomandă în special pentru ținutele de ceremonie. În schimb, cravata este o completare perfectă pentru o ținută business.

   Programează o întâlnire cu noi

Cât costă un astfel de costum?

Prețul de pornire pentru un astfel de costum pleacă de la 2 800 de lei și variază considerabil în funcție de materialul și accesoriile alese. Pentru o evaluare cât mai corectă, te așteptăm în show-room-ul nostru pentru a afla ce ai dori și a putea să-ți facem o aproximare de preț.

Cât durează până să fie gata?

Din momentul plasării comenzii, termenul de execuție este de 15 zile. După acest interval de timp, costumul tău va ajunge în show-room-ul nostru unde vei putea să îl probezi. Eventualele mici ajustări vor fi realizate la un croitor local de pe o zi pe alta.

Programează o întâlnire cu noi

   0751 657 596

Clienții noștri

– Câteva dintre ținutele realizate la comandă –

Părerile lor

– Ce spun ei despre noi –

Răzvan Ursu

Antreprenor

Recomand, calitate și seriozitate, dar nu în ultimul rând George Dăuceanu, omul cu care sigur îți găsești ținuta perfectă, foarte multă răbdare și mult bun simț! Chiar dacă am aflat în ultima clipă de evenimente, într-un timp enorm de scurt, a ieșit totul perfect si la timp!

Brian Filimon

Primar

Profesionalism completat de stil și calitate maximă. Recomand Ganza!!!  

Prini Cătălin

Contestant/Cast Coordinator Asia Expres & Chefi la cuțite Antena 1 

Cu toate ca stilul meu vestimentar este diferit, la Ganza am reusit sa devin elegant, fara sa imi schimb stilul, chiar am facut furori la nunti si petreceri simandicoase. Nu credeam ca imi pot pastra stilul, purtand frac clasic si in acelasi timp funky.

Răzvan Bogdan

Lector universitar Politehnică Timișoara 

Eleganta, rafinament si stil. Intotdeauna gata sa intampine nevoile clientului prin profesionalism si atitudine. Acel loc la care te reintorci pentru tinute masculine specifice situatiilor din viata unui barbat.

Vlad Dumitriu

Farmacist manager

George is an artist ,putting together the best outfits,no matter the ocassion. I highly recommend!

Zsolt Szabo

Country sales manager Hungary

It is a nice concept store on a pedestrian street in Timisoara’s city center with parking spaces nearby. I have got the best image advices from George and the idea of the shop is to offer a complete new experience for gentlemen. It is not only about the great quality ready-to-wear and made-to-measure casual jackets, smart business suits and ceremony wear; together with their partners, Ganza can direct you to the right people if you want to change your lifestyle for better: personal training, hairstyling, clubbing and social life, gourmet and wine-tasting experiences, etc. Ganza will help you to become a better you 🙂 Visit them and ask George for his advices, you will not regret.  

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi

   0751 657 596

  office@ganza.ro

Rămâi la curent cu noutățile!

Abonează-te și află primul despre promoțiile noastre și ce pregătim