Despre noi

Cu o abordare proaspătă și echilibrată, brandul Ganza – lansat în Timișoara – este în primul rând o promisiune de valoare.

Fondatorul acestuia, George Dăuceanu, aduce know-how-ul a peste 10 ani de experiență în domeniul stilului masculin, având un palmares impresionant de clienți, cu greu de concurat de către omologii săi consultanți din aceeași generație.

Nume sonore îi populează lista de cumpărători fideli, Ganza reușind să se impună pe piață cu un concept ultra-dinamic, dar și aproape de cerințele bărbatului pretențios în materie de stil.

CE LE ASIGURĂM CLIENȚILOR NOȘTRI

Asistență de specialitate

Suntem alături de tine la fiecare pas în alegerea celor mai potrivite culori, texturi, detalii și accesori pentru ținuta aleasă. Indicațiile și sugestiile noastre se bazează pe mai bine de 10 ani de experiență în domeniu.

Produse high-end personalizate

Fiecare produs pe care îl creăm este adaptat și croit cu măiestrie astfel încât să reflecte total dorințele și stilul celui care îl poartă. Materialele 100% naturale pe care le folosim asigură confortul și rezistența unui astfel de produs în timp.

Garanție

Folosim cele mai bune țesături din lume pentru a garanta nu doar calitatea produselor noastre, ci și anduranța lor la utilizare. Astfel, un costum croit la noi poate să-și păstreze ținuta impecabilă ani de zile cât timp este curățat adecvat.

   Programează o întâlnire cu noi

CE ESTE DIFERIT

Detaliile fac diferența

Atenția noastră orientată spre detalii plus calitatea produselor și serviciilor oferite până acum au făcut ca Ganza să fie unul dintre cele mai bine cotate brand-uri din vestul țării (și nu numai) în materie de ținute masculine realizate la comandă.

Datorită renumelui de care ne bucurăm, printre clienții noștri se regăsesc și nume sonore din scena socială care apreciază Ganza exact pentru standardele înalte de calitate pe care le impunem, dar și pentru că reușim să satisfacem chiar și cele mai pretențioase gusturi.

CUI NE ADRESĂM

Pentru cine este Ganza

Ganza este alegerea ideală pentru domnii care au înțeles că ținuta este mai mult decât o haină. Este o reflexie a caracterului masculin. Un adevărat gentleman are grijă de aspectul său și știe să se pună în valoare, dar și să se adapteze corect în funcție de contextul social.

Astfel, Ganza este aici pentru cei care prețuiesc un lucru bine făcut de la cap la coadă, dar și autentic până la ultima cusătură. Nu în utimul rând, suntem aici și pentru cei care-și doresc ceva deosebit și expresiv adaptat pentru propria personalitate.

CARE SUNT VALORILE NOASTRE

1.

CALITATEA – Fiecare produs pe care ne punem amprenta este verificat pentru a se ridica la standardele de calitate impuse de brand-ul nostru.

2.

PASIUNEA – Facem cu drag și dedicare ceea ce îți prezentăm aici. Ne implicăm pentru fiecare client și, de fiecare dată, vom căuta să oferim tot ce-i mai bun.

3.

INOVAȚIA – Căutăm constant să creăm cel mai bun produs adaptat special nevoilor pe care clienții noștri ni le prezintă.

4.

FLEXIBILITATEA – Ne adaptăm în funcție de cerințele fiecărui client, astfel încât stilul său personal să iasă în evidență cu ajutorul nostru.

Îți mulțumim pentru interesul acordat și sperăm că am reușit să-ți răspundem la eventualele întrebări pe care le aveai despre noi.

Așa cum ai observat, Ganza este un brand puternic orientat spre clienți care a luat naștere ca o necesitate pentru o conduită vestimentară adecvată chiar și pentru cele mai sofisticate și importante evenimente.

În cazul în care ai întrebări suplimentare sau dorești să apelezi la serviciile noastre, te rugăm să ne contactezi. Suntem mereu pregătiți cu un zâmbet și sfaturi de specialitate pentru momentele tale importante. 🙂

Programează o întâlnire cu noi

Rămâi la curent cu noutățile!

Abonează-te și află primul despre promoțiile noastre și ce pregătim